Hoe gaat zo'n fotoshoot dan in zijn werk? 

Zelf vind ik het belangrijk dat de hond een leuke tijd heeft tijdens een fotoshoot en een beetje kan ontspannen. Een fotoshoot kan heel spannend zijn voor de hond en daarom zullen we een lekkere wandeling maken op een locatie die we van tevoren afspreken. 

Tussendoor zullen we op meerdere plekjes even stoppen om wat foto's te maken. Niet te lang, zodat de hond daarna weer lekker kan genieten van de heerlijke geurtjes. Zo krijgen wij een leuke variatie in de foto's en heeft de hond variatie tussen wandelen en 'poseren'. 

Dingen om rekening mee te houden

Een schone hond staat uiteraard mooier op de foto dan een hond die volledig onder de modder zit of volzit met klitten. Probeer je hond dus van tevoren (waar nodig) een beetje te kammen. 

Storende elementen op foto's kunnen een tuig of een halsband zijn. Het mooiste (vind ik) is een volledig losse hond, vrij van tuigjes of halsbanden. Kan je hond echt niet los? Geen probleem! Ik zal een showlijntje meenemen die gemakkelijk weg te werken is waardoor de hond alsnog los op de foto lijkt te staan! 


Neem iets lekkers mee! 

Om het voor de hond een echt leuke middag te laten zijn adviseer ik ook om iets lekkers mee te nemen. Met iets lekkers bedoel ik wel iets ├ęcht lekkers! Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaas, worst en frikandel. Wedden dat hij dan wel even mooi wil kijken?!

Wie weet tot snel! 

prev next