Puppieeeeeeeees! 

Puppy's, wie houdt er nou niet van puppy's?! Ze zijn zo klein, lief, schattig en zacht.. Alleen dan knipper je drie keer met je ogen en is je kleine puppy ineens al een grote puppy. Vervolgens knipper je nog eens met je ogen en staat er een volwassen hond voor je! 

De puppy-tijd lijkt wel een tijdje te duren, maar de tijd gaat zo ontzettend snel dat we later pas beseffen dat het zo snel is gegaan. 

Een foto is dé manier om die puppy-tijd te vereeuwigen en er altijd op terug te kunnen kijken. 

"Weet je nog? Daar was onze pup nog zo onhandig dat hij gewoon omviel!"


Puppy-tot-hond

Omdat ze zo snel groeien is het leuk om de groei van je puppy vast te leggen! Bij een puppy-tot-hond fotoshoot zullen we een aantal keren afspreken op dezelfde locatie om jouw pup op de foto te zetten. Dit kan bijvoorbeeld zijn met 8 weken en 6 maanden, maar je kunt er ook voor kiezen om een fotoshoot te plannen met 4 maanden, 8 maanden en 12 maanden! Hierin bepaal jij vooral op welke momenten jij graag jouw pup op de foto zou willen hebben!

Uiteindelijk krijg je na iedere fotoshoot schattige puppyfoto's en zal ik na onze laatste afspraak ook een aantal foto's samenvoegen zodat jij de groei van jouw pup in één beeld kunt zien! 


Puppy Nex links 12 weken en rechts 8 weken. 1 pup, 1 plaats en 4 weken verschil!