Werkwijze

Van tevoren wordt er overlegd wat de mogelijkheden zijn en wat jij zelf in gedachten hebt. Bij paarden zijn er bijvoorbeeld de mogelijkheden tot portretfoto's, blackfoto's, rijfoto's & losgooifoto's. 


Daarna bepalen we de locatie en spreken we een datum af (bij slecht weer wordt de fotoshoot verzet). 

Na afloop van de fotoreportage ontvang je binnen 2 dagen een preview. Het streven is om binnen 14 dagen alle foto's aangeleverd te hebben. 

Wat wordt er van de modellen verwacht?

Bij paarden is het fijn als het paard er netjes uitziet met schoon tuig. Als jullie ook samen op de foto gaan is het leuk om je kleding te matchen met het setje van je paard. 

Bij honden is het uiteraard ook fijn als deze nog een borstelbeurt hebben gehad en dat de riem en halsband er netjes uitzien. 

Verder is het aan te raden om van tevoren even te oefenen met de commando‚Äôs zit, af, blijf en hier. Mocht de hond deze commando's nog niet beheersen is het goed dit even van tevoren door te geven. Dan kan ik daar rekening mee houden en zorgen we voor rust tijdens de shoot. 

Zorg dat je wat extra lekkers zoals worst of kaas meeneemt en/of een speeltje waar je hond gek op is zodat hij/zij makkelijker met zijn aandacht erbij blijft en er ook nog eens plezier in heeft!