Voordat je overweegt contact met mij op te nemen, zul je ongetwijfeld willen weten wie er eigenlijk achter SVL Fotografie zit. Super begrijpelijk natuurlijk, dus ik zal mij even voorstellen! 

Mijn naam is Sammy van Leeuwen en woonachtig in Assen. Je zult het niet verwachten, maar ik ben echt ontzettend gek op honden! Zelf heb ik een super leuk klein frummeltje, genaamd Lizzy en twee Border Collies, Gunner en Pike. Met Lizzy ben ik regelmatig bezig met behendigheid en loop ik ook wedstrijden, super leuk om te doen en een team te vormen met je viervoeter! Gunner en Pike mogen dit in de toekomst ook gaan doen, maar genieten nu ook nog even van hun jonge honden tijd! 

Fotograferen is voor mij een passie en iets waar ik ontzettend van kan genieten. Foto's zullen altijd blijven bestaan, terwijl we helaas wel afscheid moeten nemen van onze trouwe viervoeters. Sommige reportages lopen anders dan gepland (lees: hond springt in een modderpoel), als je dan terugkijkt op deze foto's is dat toch een prachtige herinnering!
Een foto is een moment dat nooit meer vergeten zal worden

Foto gemaakt door: KVFOTO (een echte aanrader!)